30 та юбилейна „Kупа Разград”

30 та юбилейна „Kупа Разград”
петък 28 юни 2013 – 14:57:44

logo_kupa_razgrdad_antibiotik.jpg100 стрелци с лък от България, Русия, Сърбия, Румъния и Кипър ще премерят сили в 30 ят международен турнир „Купа Разград”, който ще се проведе от 12 до 14.07.13г в град Разград.

Състезанието е от календара на БФСЛ и се организира от СК „Антибиотик” съвместно с община Разград. Председател на организационния комитет е кметът на града г-н Денчо Бояджиев.

Красимир Дяков-Председател на СК „Антибиотик” информира БФСЛ, че теренът е отлично подготвен, спортните съоръжения отговарят на всички изисквания за провеждане на състезания от такъв ранг. Ще има и ново електронно табло, което е изработено и дарено от Анатоли Кънчев. Наградите са готови, сформира се и група от доброволци, които ще обслужват състезанието. Главен съдия ще е Иван Божев-съдия с доказани качества и голям опит, както и Костадин Божев, който ще отговаря за компютърната обработка на състезанието.

Първенците в отделните категории ще получат традиционната „Златна стрела”.
Наградният фонд е на стойност 3000.00 лева.

От 03 юли, 2013г., БФ „Стрелба с лък” организира в Разград лагер – сбор на центровете за високо спортно майсторство (София и В.Търново). Целта на лагера е подготовка на кадетите и младежите преди Европейската Младежка купа в Румъния, която ще се проведе от 15 до 20.07.2013г., в столицата Букурещ.