Изберете най-добрия млад спортист за месец май

Изберете най-добрия млад спортист за месец май
понеделник 01 юни 2015 – 15:08:22

logo-viasport.bg.pngДнес стартира допитването на Viasport.bg за най-добър млад спортист на месец май. В него всеки може да даде своя глас за един номиниран на ден. Направихме корекция при гласуването, за да може в него да се включат възможно повече приятели и познати на младите ни състезатели, за да оценят постигнатото от тях.

По-долу ще намерите 10-те номинирани от Viasport.bg състезатели, постигнали успехи в периода от 1 до 31 май. Гласуването продължава една седмица – до 8 юни включително. Можете да дадете своя вот на челната страница на сайта – под водещите новини.

За Ваше улеснение сме посочили най-големите успехи през изминалия месец на всеки един от номинираните. Ще ги откриете като кликнете върху името на състезателя. След това гласувате с клик върху избраното кръгче.

Победителят в допитването ще получи награда, осигурена от българския производител на спортна екипировка – „Тингер”. Такава вече взеха младата ни гимнастичка Грета Банишка, която бе избрана за №1 на месец март и баскетболистът на БУБА Баскетбол Пламен Василев, който спечели вота за април.

Ето и номинираните за май:

1. Десислава Георгиева (17 г., гребане)
2. Иван Киселаров (16 г., бокс)
3. Тодор Пендов (15 г., стрелба с лък)
4. Александър Илиев (18 г., баскетбол)
5. Александър Лазаров (18 г., тенис)
6. Евгения Нацкина (19 г., баскетбол)
7. Мелади Тодорова (14 г., тенис)
8. Маня Булкина (15 г., лека атлетика)
9. Боряна Калейн (14 г., художествена гимнастика)
10. Рая Апостолова (13 г., спортна гимнастика)

Благодарим Ви за участието!

Източник: www.viasport.bg